Over Oma Els

Muziek…. ja ik heb veel geluk gehad dat het er bij mij echt met de paplepel is ingegoten. Ik weet als geen ander hoe heerlijk het is om muziek te maken en hoe goed het is voor je ontwikkeling. Daarom ben ik blij dat ik als ‘Oma Els’ bij kan dragen aan dit plezier en dat ik kinderen van ca. 1 – 6 jaar door middel van muziekworkshops kennis kan laten maken met muziek en verschillende instrumenten.

Van droominstrument tot eigen nummers
Als kind woonde ik boven de muziekwinkel van mijn ouders. Voor mij was het net een grote snoepwinkel! Toen ik 9 jaar oud was kreeg ik mijn droominstrument: een dwarsfluit. Ik heb hier 12 jaar les in gehad en ook in een orkest gespeeld. Later ben ik piano-, zang- en muziektheorielessen gaan volgen. Ook heb ik dwarsfluit- en blokfluitles gegeven aan kinderen en volwassenen. Daarnaast speelde ik in een band. Hier schreef ik eigen poppy-rock nummers. Het maken van mijn eigen nummers, was toch wel een droom die uit kwam.

Muziekworkshops voor peuters
In 2015 werd ik oma. Met de geboorte van mijn kleinzoon werd ook een nieuwe inspiratiebron geboren; ik schrijf kinderliedjes. Het zijn vooral lieve, rustige en vrolijke liedjes. Inmiddels treed ik 2x per maand op voor een grotere groep peuters en geef ik een meerweekse muziekworkshop ‘klap eens in je handjes’ voor kinderen tot ongeveer 6 jaar. Ook treed ik op bij speciale gelegenheden, evenementen, feestjes en kinderpartijtjes. Heerlijk die blije en enthousiaste koppies. Muziek is zo belangrijk voor de ontwikkeling en het plezier van een kind. Ik ben dankbaar dat ik daar een klein steentje aan mag bijdragen.

Muziekworkshop aan huis
Wilt u meer weten of ook een muziekworkshop voor uw peuter en zijn of haar vriendjes boeken, dan hoor ik het heel graag! Kijkt u rustig rond op mijn website!

Veel plezier!
Els Weijers